Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Arra senki nem gondolt ,hogy tuti nem gyári Memóriát vettetek bele utólagosan? Ha egyszer valamiért szét kell szedni gariban akkor kiderül ,hogy nem a gyári Memória van benne! Hidd el akkor márciusban 2 napig csak telefonálgattam mindenkinek ,és ha otthon szereled meg az garancia vesztéssel jár itthon nálunk kis hazánkban legalábbis ezt mondja a Apple! Ha nem hivatalos szakszervíz szereli be amiről van később papír is. Lehet vinni a Memóriát nem kell Apple memóriának lennie ezt is lekérdeztem csak bele illőnek kell lennie. Látom most majdnem felére esett az áruk.Mondjuk érdemes a garanciát is nézni ki mennyit ad vele. Ahogy nézem most a 32 majdnem annyi mint márciusban a 16 volt. Persze sokan azt csinálják ,hogy visszaszerelik ha valamiért vinni kell gariztatni. Az Istyleba 1 órába került mire kiderítette a Szervizes ,hogy egyáltalán hol is csinálnak ilyet. Az összes Mac szervizelése Budán van náluk. Azt meg meg se tudták mondani ,hogy mennyibe kerül a művelet. Azt hittem agyfaszt kapok, hogy azért kérjek vidékről időpontot , hogy megtudjam mennyibe kerül,mivel nem lehet telefonon megkérdezni.A telefonos miss picsa azt mondta ,hogy nem is lehet cserélni ezekbe ..ÁÁÁ szépen modntam neki ,hogy jobb lenne ha először megtanulná miket árulnak ,és hogyan és csak utánna dolgozzon mivel 5 perce beszéltem az Appleval és lehet cserélni csak hivatalos szervízben kell ,hogy maradjon a gari... A többi is hasonló volt egyre drágább szervíz költségekkel .Már 12 ezernél jártam aztán feladtam mivel vidéki vagyok visszavittem az Alzaba a memóriát ,és ennyi...Majd ha kezd kevés lenni akkor megveszem és akkor helyben megcsináltatom a z almára szakosodott szervizessel okosba ,és elrakom a memóriát ha vissza kellene rakni gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat