Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ærni

tag

válasz Chal #19059 üzenetére

A valódi problémám az, hogy én mindenféleképpen iMAC-et szeretnék, de a Office-ra, főleg excelre a munkámhoz is nagy szükségem lenne. Nem akarok minden áron windowst erőltetni a mac-re.

Nekem az a lényeg, ha egyszer beruházok egy ilyen drága gépre, akkor az 3-4 évig (vagy esetleg tovább) szolgáljon ki. Csak bekapcsolja az ember és használja. Ne legyen olyan, hogy az "ablak nem válaszol" és egyéb bosszantó társai, amelyekkel a windows-nál elég gyakran láthatunk.

Ear001
    Pár helyen már utána néztem, aztán lehet elsiklottam felette, de én csak angol nyelvű office-ról tudok mac-re. Az én tudatlanságomból, viszont nem következik, hogy neked nincs igazad. :)

• Ragnar95

félisten

válasz Chal #19059 üzenetére

"Szerintem tényleg nem gondolhatja senki komolyan hogy bármelyik oprendszerrel gyorsabb és halkabb gépet kap, ugyanolyan hardware mellett, 2014-ben."

Ha ezt így komolyan képes voltál leírni, az elég komoly informatikai hiányosságokat mutat.... :U
    Hallottál már olyanról, hogy optimalizáció például? :U Nem véletlenül sokkal gördülékenyebb az OSX, mint a win azonos hardveren, mivel előbbinél óriási hangsúlyt fektetnek az optimalizációra, míg utóbbinál szinte semmit, Macre meg végképp nem optimalizálják a wint...
    Az energiagazdálkodás, aminek része a ventiszabályozás is, ami a gép hangosságát okozza szintén nem megoldott normálisan win alatt, mivel nem írták meg a drivereket...
    Mielőtt mindenki mást hülyének nézel és kioktatsz, nézz utána a dolgoknak és ne csak a levegőbe beszélj :))

Új hozzászólás Aktív témák