- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Notebook fronton dolgokra gondolok, mint pl. a a trackpad hardvere és a hozzá tartozó szoftever OS X alatt. Az Apple trackpad megoldása a legjobb a piacon, semelyik másik gyártónak nincs ilyen minőségű megoldása. Ezt már kapásból nem tudja a hack, pedig az interakció szerves része. A másik ilyen kardinális dolog a billentyűzet. A Lenovo csúcs gépein van még állítólag nagyon frankó billentyűzet, de szigetes megoldásból az Apple a legjobb. A MacBook-ok billentyűzete messze jobb mint a többi gépé. Mondjuk nekem a régi, unibody előtti PowerBook/MacBook Pro design volt az etalon, de eddig minden szigetes billentyűzet gyengébb volt mint az Apple amit próbáltam. Ott van a sleep kérdése, a Powernap, a Mavericks dolgai, stb...
A Mac Mini megint olyan, hogy nagyon ki van találva hardverileg, az összes AsRock és egéb kisebb doboz nem teljesít úgy mint a mini. A hack megint nem tudja ezt hozni.
iMac fronton szerintem egyértelmű a gondolatmenetem, szerintem nem is kell mondanom semmit
Ha kijön az új Mac Pro akkor megint nem fogja hozni a hack még a Mac Pro kvalitásait sem. Én amúgy nem vagyok a hack ellen, sőt érdekel is a dolog informatikai szempontból. Emellett felhasználási körömben eddig semmi előnyét nem láttam még a hack-nek. Ha összerakok egy bika videós gépet akkor azon meg a komolyabb Windows-os szoftveres környezet miatt nem szeretnék OS X-et futtatni Windows 7/8 helyett. Zenélni hibátlanul megfelelne egy mostani Mini is.
-
madgie
titán
Kinek mire kell a gép... én rájöttem, hogy Mac Pro közeli kraft nekem túlságosan ritkán kell (még megvan az adatlapomon a PC konfigom, hozza a MacPro-k szintjét), ellenben örömteli, hogy egy Mini annyit eszik, mint a NAS-om, ellenben millió más dologra is jó mellette. Letöltőgép, kiszolgálógép és munkagép is mellette...
Annak idején a fényképezésnél is eljátszottam ugyanezt, 600k használt árú cuccot adtam el a fenébe, mert rájöttem, hogy nem a fazék teszi elsősorban finommá a levest.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest