Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloodree
csendes tag
Na!
fateromnak van Németországből egy lomolt Quadra 700-asa, gyakorlatilag
1.kibszták az úccára
2.felbszták a teherótóra
3.lebszták a használtcikkes bótbe
4.fater hazahozta, LESLAGGOZTA, összeraktuk(tam) éééssss
MEGY. egyébiránt 16(!!!)''os monitorral eladó vmi minimum pézér. Ilyet használtak a JurassikParcban
a csáwók full király1
ja döglassu az oprendszer v 3 perc mig feláll meg eccer mentettem photoshop(3.0?) ban és....................................................sikerült.
Nem kell vkinek? -
747
senior tag
''Telóhoz adtak progit (a teló infrás), amik win-esek. Megoldható e ezek használata Mac-en + van e
infraport?''
teljesen felesleges ilyen szarokat feltelepiteni, mert az iSync alapbol ismer egy rakat telefont:
http://www.apple.com/isync/
tamogatott eszkozok listaja:
http://www.apple.com/isync/devices.html
egyetlen nagy hianyossaga, hogy a PocketPCket egyelore nem tamogatja (csak a Palmot),
ugyhogy meg kell venni kulon 15 dollarert a PocketMac-et, hogy az iSync tudjon kezdeni a
PocketPCvel valamit. T68at nekem kapasbol felismerte, h megjon a 6260 lecsekkolom azzal is, bar
gondolom a Symbian sem fog neki problemat okozni. -
esteban
senior tag
-
Dilikutya
félisten
a PC-s játékok bogárözönéről nem maga a PC tehet... a windows hibái detto. jobb játékot Mac-re sem kapsz, ott is max ugyanezt kapod
nekem a PC is úgy megy, hogy power on, és utána megy minden. hülyekompatibilis mint fogalom nem létezik az informatikában, meg aztán úgy látom te az emberi hülyeséget is alábecsülöd, pedig azt nem szabad
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest