- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Köszönöm. Megnéztem, de nekem kicsit elavultnak tűnik.
pl: Sierra alatt a jogjavítás már nem szükséges (elvileg) és le sem fut a parancs.
Van(nak) trükk(ök) a sierra alatt terminalos karbantartásra? Ami miatt eszembe jutott, hogy Launchpad alatt a Final Cut Pro X ikonja hol helyesen jelenik meg, hol mint egy gyári ikon nélküli app. Hiába indítottam újra a findert és magát a launchpadot terminalból nem segitett.
-
bmwk1200s
őstag
Milyen terminálos parancsok vannak, amikkel karban lehet tartani a macet külsős programok nélkül?
-
bmwk1200s
őstag
válasz
viktorhmv #25833 üzenetére
Szia!
Sajnos az Apple egy ideje már nem tesz 4 magos processzort a Mac Minibe. A 2012-late (ez volt az utolsó 4 magos) Mini egy kis erőmű, valamivel 10.000 feletti geekbench eredménye van. Ez még bővíthető RAM-mal, de a grafikus egysége már elég régi. Kérdés, hogy az integrált GPU teljesítménye fontos e neked.
Az újabb Mini is réginek számít, hisz 2014-late a legújabb. Ebben már csak kétmagos proci van, de fejlettebb az integrált GPU, persze ettől sem kell csodát várni. Ez a gép integrált RAM-mal érhető el, tehát ezt vásárlás során el kell dönteni, mert később nem bővíthető. Az erősebb (nem i7 CTO) 2,8Ghz verzió 6500 körüli geekbench értéket kap a teszten. Nekem is ez a modell van 8GB RAM-mal, 1TB Fusion Drive-val.
Nem tudjuk, hogy az Apple fogja e még frissíteni a modellt. Lehet, hogy az új iMac-ekkel jön majd új mini is, de nem biztos. Nem egyszerű a döntés, de annyit mondhatok, hogy az általam használt gép is elég arra, amiket felsoroltál. Bizonyíték erre grafikus párom, aki napi szinten használja és még nem fogyott el neki a hardvererő
Persze kérdés, hogy milyen feladatokkal akarod terhelni... ha van mód érdemes lenne személyesen kipróbálni egyet.Ha találsz egy 2012es i7es, SSD-s gépet jó áron, érdemes lehet elgondolkodni rajta. Ezen viszont nem lesz már garancia.
Az újabb gép gyengébb lesz, de lesz rajta garancia és kérhető Fusion Drive-val.(A Geekbench pontszámok a multi-core eredmények)
-
bmwk1200s
őstag
válasz
ny.erno #25825 üzenetére
Akkor én most vsszaerősítelek.
Szerintem az egyik legszebb asztali gép (tudom, ez szubjektív) és remekül kiszolgálna arra, amit írtál, hogy használnád. Én is egy 27" Thunderbolt Displayt hajtok vele és csak most gondolkodtunk el egy 27" iMacen...
De a lényeg az, hogy én még elégedetten játszani is tudok, egyik nap megpróbáltam 8K-s videót lejátszatni vele és tökéletesen ment (igaz, youtube 8k stream már megakasztotta). Van benne annyi erő, hogy photoshop, blender, final cut jól elfusson.
Én imádom, sosem fogom megbánni, hogy van, (és ha úgy lesz) volt.
Ha lenne kérdésed, szívesen állok rendelkezésedre privátban. -
bmwk1200s
őstag
Ezeket eddig is kiadta az apple?
AppleFileSystemDriver-21
AppleRAID-8
AppleUSBIrDA-145.2.4
AvailabilityVersions-26
... -
bmwk1200s
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #25810 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Ausztriában sokkal többet kapok érte, de gondoltam rákérdezek hogyé menne magyarban -
bmwk1200s
őstag
Tanácsot szeretnék kérni!
Párommal elgondolkodtunk, hogy váltani kellene a Mac Mini + Thunderbolt Display kombóról egy erősebb iMacre.
Ha most eladnám a kombót, a vezetékmentes apple billentyűzettel és trackpaddel, kb. mi mit kaphatnék érte, amit beletehetnék az új iMacbe?
A Mac Mini 2014-late, 2.8GHz modell (8GB Ram, 1TB Fusion Drive) - apple care garancia van rá 2018. február 10-ig. (újszerű állapot, eredeti számla, doboz)
A Thunderbolt Display kifogástalan állapot (eredeti doboz, számla) - apple care garancia van rá 2017. december 31-ig.
A billentyűzet német kiosztású, de magyar fólia kapható hozzá (én is azzal használom). A trackpaddel együtt hibátlanok, sérülésmentesek. ( a mac mini apple care garanciája kiterjed rájuk is)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
bmwk1200s
őstag
Ide is beirom: [link] Engem meglepett
-
bmwk1200s
őstag
válasz
b.daniel #25782 üzenetére
Szia! Gratula a géphez, biztos sok örömöd lesz benne!
Bár nekem az erősebbik Mac Minim van, ez még videovágásra is elég. Párom ezen dolgozik: PS, Lightroom, Illustrátor, Final Cut, Motion, blender.. ezeket használja nagy megelégedéssel. Az SSD mindenképp sokat dob rajta, de ha a ram nem bővíthető, a 4GB kevéske lesz egy idő után. -
bmwk1200s
őstag
Most pontos osszeget nem tudok mondani, mert nem vagyok bent, de az biztos, hogy jobban jarsz, ha eleve SSDvel rendeled meg.
Nekem, mint irtam evekig boven eleg lesz a mostani legerosebb mini teljesitmenye. Persze jatszani mindig lehet
Azert ilyenkor nem art elgondolkodni, hogy az altalad linkelt G5os is megallja a helyet, akkor az en minim ketszer annyi geekbench ponttal mire lehet kepes
Mondom, hogy tobb, mint eleg... -
bmwk1200s
őstag
Biztosan be tudjuk epiteni a PCI-e SSDt az iMacbe garanciavesztes nelkul, igaz horror aron
-
bmwk1200s
őstag
Ha jol emlekszem ebben a totyikban volt kerdes, hogy egy 2013as iMacbe lehetseges e utolag fusion drive beepitese. Bar a szerviz vezeto baromi elfoglalt, elso korben a valasz igen volt.
Nem tudok sem arat sem szerviz idot mondani, de biztato, hogy elso gondolatra igen volt a valasz. -
bmwk1200s
őstag
válasz
Tejberizs76 #20250 üzenetére
Ha a penztarcad engedi, Fusion Drive-al vedd meg! Nem fogod megbanni
-
bmwk1200s
őstag
Tudomásom szerint a thermo szenzorral csak a 2011es imacnél van szívás. Lefelé és felfelé nincs belőle gond. Neked 2013ashoz kell nem? Vagy a másik kollégának kell?
Mi nem, hogy hivatalos szervíz vagyunk, de kicsit komolyabb is annál, mint amit a magyarokról hallok.
Egyelőre nem tudom, hogy mi tudjuk e vállalni a PCI-e SSDt, mert mint írtam a héten betegszabin vagyok. Jövőhéten kedden első dolgom lesz megkérdezni a szervízvezető kollégát -
bmwk1200s
őstag
"Ez csak ott sántít, hogy NINCS perpill mac-be való nem Apple pci-e SSD, tehát ha beleszakadnak se tudnak másikat szerezni, csak Applet
"
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni. Ki mondta, hogy van nem gyári? Egyszerűen nem ad nekik az Apple és kész...
Én abban a példában nyilván a sima 2.5" satas SSDt értettem. Abban az esetben az lehet samsung, intel, kingston, adata, corsair, stb. (szóval nem hogy nincs lehetősége, de annyi van, mint a nyű) SSD, és mi adunk egy árajánlatot, azért az összegért beszereljük.
A jelenleg elérhető nem Apple SSD megoldások: [link]
-
bmwk1200s
őstag
Úgy halottam Magyarországon ők ügyesek és korrektek személyesen tapasztalatom nincs. Egy kört megér.
"Amit Jonathan Ive és Tim Cook művel az nekem nem tetszik."
Ezzel nem csak te vagy így. Feltételezem nem véletlenek azok a pletykák, melyek azt állítják, az óra elindítása után gőzerővel dolgoznak majd a 10.11en, ami új feature-t nem is, optimalizálást annál inkább tartalmaz majd. Az új iOS is ebbe az irányba megy majd, sebesség és stabilitás. Még pár hónap és a WWDCn kiderül mivel készülnek meglepni minket.
-
bmwk1200s
őstag
Biztosan, és azt sem mondom, hogy nem gondolkoznék el rajta... de tudom, hogy a jelenleg rendelkezésre álló erőforrások töredékét sem használom ki...
Sokat elfelejtik, hogy bár talán tényleg csorbult az elmúlt években az OSX minősége, azért ez a rendszer még mindig remekül optimalizált az alatta lévő vashoz.
Kedvesem 2008as iMac-jén mai napig dolgozik, grafikai feladatokat old meg CS6al, van benne 6GB ram, 250SSD, a munkákat meg exportálja egy külső meghajtóra.
Ennek a gépnek a teljesítménye száraz számadatban kifejezve 3000 geekbench pont körül van, a kis minimnek meg több mint duplája és még csak grafikus sem vagyokEgy szó, mint száz, ez nem egy PC ahol állandóan vadászni kell a nagyobb és nagyobb pontszámokra. Egy megfelelően karbantartott Mac 3-5 eseténként 7-8 évig is bőven kiszolgálja a felhasználóját.
-
bmwk1200s
őstag
Lemaradtam mar nem tudtam szerkeszteni ujbol:
Az a gyanunk, hogy nem kapnak az Appletol hivatalosan olyan pci-e SSDt, amivel gyarilag szerelnek oket.
Igy nem igazan merik vallalni, felnek ha gond lesz a rendszer stabilitasaval. Nekik elvileg kotelezo lenne garanciat adni es lehet emiatt.
Gondolom most felmerul, hogy de hogy ne kapnanak, hisz mi van ha egyik gepben cserelni kell?
Akkor az van hogy a hibasat vissza kell kuldeni az Applenek -
bmwk1200s
őstag
Ha az alkatreszt, amit az ugyfel hoz beepitheto (kompatibilis), akkor a megfelelo oradijjal (ebben a beszereles es a teszt ido is benne van) szivesen beepitjuk, ez gond nincs. Amennyiben a vevo nalunk veszi meg a beepitesre varo alkatreszt, a szervizdijbol kedvezmenyt kap.
wm2:
Mivel jatszok is a mac-en, hidd el eg es fold a kulonbseg a hd4000 es az iris pro kozott.
Pontosan arra a 10%ra gondolok. Ha egy program, es akad meg boven olyan, csak egy szalon fut, ezen a rendszeren gyorsabb mint azon.
Plusz ha abban nincs SSD, ahogyan irtam, az ossz teljesitmenyben ez lesz a nyero.Ne hagyjuk a 4k-t, mert meg ha nem is hasznaljuk ki, a hardveres kepes ra es mint irtam nem is csak eppenhogy kepes.
8GB ram nekem boven eleg, plusz orajel nalam tobbet jelentett
-
bmwk1200s
őstag
válasz
blakey #20184 üzenetére
Erdemes megnezni a Single Score eredmenyeket
Persze nem azt mondom, nyilvan nyers szamitasi teljesitmenyben a 4magos i7es a nyero, de SSDvel, Intel Iris grafikus egyseggel az ossz teljesitmeny igy is tobb mint eszmenyi. Youtubeon fenn tobb video is arrol, hogy ezzel a kis masinaval FCPX-el elfogadhato idon belul vagnak 4k videokat.Nekem mar nem kellene a 2012es mini pusztan csak az i7es proci miatt...
biker:
-
bmwk1200s
őstag
Most pont betegszabin vagyok, de ígérem utána érdeklődöm. Kellene a pontos évjárat, de egy széria szám is megteszi privátban.
Az iMac, Mac Pro, Mac Mini vitához.
Nekem ez a kicsike van:Lehet, hogy ettől erősebb a 2012es Mac Mini, de egyrészt sok ennél gyengébb iMac is van, mint ahogy valóban, erősebb is, ugyanakkor a 2012es Minit grafikában szétröhögi:
Bőven megeszi a HD4000et:
El kell gondolkodni mire kell és mi számít, de nem hiszem, hogy le kellene nézni az új mac minit, mert Fusion Drive-val a 2,8GHz verzió egy kis erőgép minden tekintetben. Persze nyilván elfogult vagyok
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Elektrosokk #20147 üzenetére
-
bmwk1200s
őstag
válasz
nylontacsko #20115 üzenetére
Ha a sebességel, ahogy kétszer egymás után koppintasz, nincs baj, akkor próbáld meg, hogy újraindítod a gépet (lehet nem árthat egy PRAM reset sem), újraindítod az egeret és kipróbálod Safariban úgy is.
Én most csekkoltam, nálam működik. -
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
[link]
Ez kell!! Moost! -
bmwk1200s
őstag
válasz
joefasalasso #20006 üzenetére
-
bmwk1200s
őstag
válasz
amulet #19952 üzenetére
Kedvesem grafikus és tőle azt hallom, hogy rajzoláshoz, photoshophoz kizárólag digitális tábla.
Neki ez van: [link] és számára ez a minimum.Sajnos saját véleményt nem mondhatok, de kétségtelen, hogy ezzel lehetett nekem is precízen meghúzni egy olyan görbét, amit egérrel ha besz@rok sem tudtam volna
-
bmwk1200s
őstag
Koszonom a dicsereteket!
Nekem a trackpad messze jobb barmilyen egernel, de ezt mindenkinek maganak kell eldontenie hogy milyen feladadathoz mi a jobb. -
bmwk1200s
őstag
válasz
Totheground #19930 üzenetére
Nekem nagyon szépen szalad.. semmi gond nincs, remélem így is marad
-
bmwk1200s
őstag
Igen, legalabb is nalam mar tudom mi az.
Amennyiben az SSDn elerheto szabad hely 4GB, vagy az ala csokken, a rendszer a nagy allomanyokat elkezdi atmasolni a HDDre. Ellenoriztem a hang megejelenesekkor istatban a lemez hasznalatot es lebukott, hogy akkor masol
Biztos hogy az volt, mert meg a netet is lelottem es egy masik alkalmazas sem futott a hatterben.Plusz mikor leallt a masolassal, a hang is abba maradt. Egyebkent egyaltlan nem zavaro hangrol van szo, eppen nagy csendben elmelkedtem pont a gep mellett amikor felfigyeltem ra.
-
bmwk1200s
őstag
Ma valami egész szokatlan hangot hallatott a minim és gyanakszom, hogy a FusionDriveban lévő HDDaz.
Lehet a dolog normális, még nem tudom, de szeretnék utánajárni.
Tud vki ajánlani olyan programot, ami diagnosztizálja a merevlemezt, de már fel van készítve a fusiondrivera is?Köszi, meglett!
-
bmwk1200s
őstag
Akinek megfelelő monitora van hozzá, az ezt feltétlen nézze meg 4K-n!
-
-
bmwk1200s
őstag
válasz
amulet #19868 üzenetére
Ha a nyers CPU teljesítmény kell, akkor de, a 2012es négymagos i7es jobb!
GPUban viszont már a HD4000 elég gyenge.Itt meg tudod nézni a teljesítménybeli különségeket
Az enyémben sem sima HDD van, hanem Fusion Drive. Ez egy 128GB PCIe SSD és egy 1TB HDD logikai összekapcsolása. Nekem nagyon bevált.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
amulet #19865 üzenetére
Mint új MacMini felhasználó mondhatom, hogy végtelenül meg vagyok elégedve vele. 2014es modell az erősebb, 2,8GHz i5 chippel, 8GB Rammal, 1TB Fusion Drive-al. Bár teszteken, többszálú feladatokban a 2012es négymagos i7es macmini erősebb, de ez aligha fog kijönni átlagos felhasználás mellett.
Az iris grafikus megoldás 1,5GB rammal fut, amit lecsíp a rendszer memóriából, jól teszi, és itt viszont köröket ver a HD3000 és HD4000 megoldásokra. -
bmwk1200s
őstag
Ezzel nem ertek egyet, mar csak azert sem mert epitesz mernok ismerosom pont hogy a melo miatt valtott winrol macre. ArchiCad, ami magyar fejlesztes, talan nem kell bemutatni. Az Artlantisba dolgozik, nem ertem miert kellene win mernoki feladatra.
AutoCad is elerheto es egyeb mernoki tervezo programok is.
A legerosebb macminin siman menni fog, ha professzionalis munkara kell akkor retina iMac. -
bmwk1200s
őstag
Vezeték nélküli billel hogyan lehet PRAM resetet csinálni?
Olvasom neten, hogy van akinek megy, van akinek nem... Nálam újraindítás után, csak a bejelentkező képernyőnél kapcsol be a bill. Esetleg ötlet? -
bmwk1200s
őstag
válasz
Szabikaa20 #19773 üzenetére
Penzt? Ki mondta, hogy ezert penzt kell kiadni? Tedd fel a jelenlegi gepedre virtualisan...
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Szabikaa20 #19771 üzenetére
Akkor a legegyszerubb, ha osszeraksz magadnak egy Hackintosht. A neten meg fogod talalni a modjat, illetve a tamogatott hardverek listajat, amin egesz jol elfut a rendszer. Vagy maradt meg a virtualis gep.
Ha megtetszett a rendszer, akkor tudni fogod, hogy itt az ideje egy eredeti apple gepnek. -
bmwk1200s
őstag
Hogyan lehet egy alkalmazást arra kényszeríteni, hogy ne teljes képernyős módban fusson?
Igen, játékról van szó, de a saját beállításai között nincsen -
bmwk1200s
őstag
válasz
Black Dragon #19691 üzenetére
Ha van rá kereted, akkor szerintem az erősebb hosszútávra mindig jobban megéri.
Amennyiben tényleg majd 2szer erősebb és játszanál is rajta, szerintem válaszd azt. -
bmwk1200s
őstag
válasz
mahoni #19664 üzenetére
Biztos, hogy van megoldás az iMac es egy másodlagos kijelző, akár egy modern TV összekötésére.
Van utorrent, es transmission. Mindkettő p2p app.
mPlayerX, VLC
Az utolsó kérdésed nem értem. A Paralells egy hivatalos virtualizációs szoftver. Macen windowst, es ha jól tudom linuxot is tudsz futtatni. -
bmwk1200s
őstag
válasz
nylontacsko #19662 üzenetére
Koszonom, koszonom!!!
-
bmwk1200s
őstag
Meeegvan a MacMiniiiiim!!! Veeeegreeeeeee
Bocsanat mindenkitol, de nem tudtam magamban tartani.Este kotom is ra a TBDisplayre, es majd megirom a tapasztalatokat.
-
bmwk1200s
őstag
Akkor mar en is megkerdem, hogy egy 2012es, i5os, 13" MacBook Pro 8GB rammal, 256GB SSDvel, 2015. dec. 27ig ervenyes apple garanciaval, gyari tartozekaival, dobozaval es csomo extraval (kabelek, taviranyito) mennyit erhet?
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy OS X alatt bootolható windows xp cd-t csináljak?
Nagyon fontos lenne!!! -
bmwk1200s
őstag
Segítségek kérek!
Már nagyon elegem van, de legalább sikerült rájönnöm, hol történik a baj. Vagyis hogy mikor.
Letöltöttem újra a chrome-ot, és a canaryt is.
Mindkettő összeomlik, de CSAK akkor, ha az egeret, vagyis pontosabban a kurzort ráviszem az ablakukra.
Tehát amíg a kurzor nincs felettük végül is futnak, de így elég kényelmetlen használni, valljuk be.
Más programnál nem jelentkezik ilyen probléma.
Ötlet? -
bmwk1200s
őstag
Nekem van HD4000es i5os non-retina MBPm. De ugyan az az i5 ami az elso retinas 13asban van.
Nekem semmi lag soha nem volt; TB Displayhez kotve is oriasi elmeny. Semmi mikrolag, nalam csak az alap homerseklet ugrott meg 45fokrol 50-60 fok koze lehajtott kijelzovel.
Nyilvan az 1440p-t ki kell hajtani 27colon
Nalam az allando nyitott appok 3-4 asztalra szetdobva:
Safari 5-6 tabbal; Chrome Canary 3-4 tabbal
Mail; Twitter kliens; Itunes
Aperture, Illustrator -
bmwk1200s
őstag
Na erre varjon gombot valaki!
Nem igazán értem, mivel én magam tettem bele több, mint egy éve egy Samsung 840 SSD-t
És a sys rep is azt írja, hogy aktív a trim
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Valakinek van mar tapasztalata ezzel:
http://www.macrumors.com/2014/10/31/angelbird-ssd-trim/Jelenleg en egy Samsung 840 SSDt hasznalok, TrimEnablerrel, Yosemite alatt.
A gondot egy esetleges PRAM reset okozhatja, miutan a rendszer nem fog tobbet betolteni.
Nem akarok ezen aggodni, plusz meg mindig nem ertem; most akkor kell a trim vagy nelkule is teljesen jol elvan a rendszer. -
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Van ugye ez a kettős azonosítás az Apple IDnál, és bár látom az iPhonet és az iPadet, mint megbízható eszközöket a listán, valamiért a MacBook Promat nem.
Próbálom hozzáadni a listához, de nem értem miért nem jelenik meg.
Valakinek ötlet esetleg? -
bmwk1200s
őstag
A motorhazteto alatt is van valami fejlodes, vagy csak az uj kinezet es az a par uj funkcio volt a lenyeg?
Ertem ezalatt a grafikus driverek fejleszteset, a kernelt, az altalanos rendszer gyorsulast, illetve azokat a fejleszteseket amiket a Mavireckssel mutattak be, azok tovabbfejlodeset... -
bmwk1200s
őstag
Mavericks alatt a Notes.app-ban nem jelennek meg az iPhone-ban tárolt jegyzetek.
Mit rontok el?
Elvileg még a Gmail is synceli, böngészőn belépve a gmailbe látom is őket és a Notesban is ott van a gmail account.
Ötlet? -
bmwk1200s
őstag
Holnap meg óriási akció a bécsi APRnel: http://mcworld.at/index.php?route=product/product&path=78&product_id=516
-
bmwk1200s
őstag
Mavericks betoltesnel a felhasznaloi jelszo elott masnal is szaggatva kuszik fel az apple logo?
Lehet ujratelepites nelkul resetelni a rendszert hogy minden letezo beallitas gyari allapotra alljon vissza? -
bmwk1200s
őstag
Van Mavericksre valami Onyx alternatíva?
-
bmwk1200s
őstag
Mavericks alatt másnak is eltűnt a négyzetrács a dashboard-háttérből és csak statikus szürkés háttéren csücsülnek a minialkalmazások?
-
bmwk1200s
őstag
Igaz, de!! iStat Menus és akkor te szabályzod a venti fordulatszámát…
Ilyenkor, mikor tudom, hogy game este van, feltolom neki és nem érdekel a hang, úgy is fülessel tolom…Más:
Be lehet azt valahogy állítani, hogy gép újraindításnál az adott alkalmazás(ok) az adott asztalokon töltődjenek be újra? Annyira idegesít, hogy bármikor mikor újraindítom, akkor mindig mozgathatom át őket…
Másnál is olyan a Mavericks, hogy a Dashboard háttere hol egybe szürke, hogy négyzetrácsos?
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
OS X alatt van olyan, hogy teljes rendszer visszaállítás, de a fájlok, appok megmaradnak?
Nem szeretnék most másolgatni, timemachine mentés nem jön most szóba... -
bmwk1200s
őstag
válasz
n.andras74 #14969 üzenetére
Elvileg igen. Szerintem max 2 hét…
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest