Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
tudnék-e netezni linuxal? vodkafon gprs-em van és COM-porton keresztül csatlakozik a kábel, és spéci progija van.
Hát persze:
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
Out
addikt
gyanitom Cannon usb-s nyomtatoval nem lesz gond, Aiptek digivel megintcsak nem (nekem is Aiptek digikameram van), a dvd-iro csak attol fugg hogy az iroprogi felismeri-e majd..... es asszem siman lehet hasznalni a vodka gprs-t is...
bocs, hogy en valaszoltam a kollega helyett -
eddie303
őstag
Ahogy mondta a kolléga is, Yellow Dog akkor lenne jó neked, ha Macintoshd volna. Van még valam wine/WineX-en túl: Win4Lin (Asszem pénzes) illetve Crossover Office. Most nem tudom, hogy ezzel mennyire fogod tudni megoldani, amit akarsz, Winampot szerintem nem érdemes, arra van XMMS (Hiába mondod, hogy ne jöjjek vele), illetve Noatun. 3Dmark-ot nem próbáltam soha Linuxon futtatni, de elvileg WineX-szel menni kéne neki. DVD-íród biztos muködni fog, a többirõl meg kéne tudni, hogy mik azok márkára, utána meg lehetne mondani, hogy mi menne s mi nem. Turbolinux asszem japán eredetü rendszer. Ha nagyon kezdõ vagy, Mandrake-et illetve SuSE-t merem Neked ajánlani, azzal a legegyszerübb beállítani a hardvert. Bár ilyen magasan automatizált disztribúcióknál lehet számítani arra, hogy nem lesz valami gyors, lásd pl. én is Slackware-et használok, s nagyon gyors, bár mindent beállítani ~~2 nap
De egyszer kell megcsinálni
A Gentoo telepítés még Work in Progress, de az is lesz
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Suzuki topik
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest