Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
tudnék-e netezni linuxal? vodkafon gprs-em van és COM-porton keresztül csatlakozik a kábel, és spéci progija van.
Hát persze:
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
Out
addikt
gyanitom Cannon usb-s nyomtatoval nem lesz gond, Aiptek digivel megintcsak nem (nekem is Aiptek digikameram van), a dvd-iro csak attol fugg hogy az iroprogi felismeri-e majd..... es asszem siman lehet hasznalni a vodka gprs-t is...
bocs, hogy en valaszoltam a kollega helyett
-
eddie303
őstag
Ahogy mondta a kolléga is, Yellow Dog akkor lenne jó neked, ha Macintoshd volna. Van még valam wine/WineX-en túl: Win4Lin (Asszem pénzes) illetve Crossover Office. Most nem tudom, hogy ezzel mennyire fogod tudni megoldani, amit akarsz, Winampot szerintem nem érdemes, arra van XMMS (Hiába mondod, hogy ne jöjjek vele), illetve Noatun. 3Dmark-ot nem próbáltam soha Linuxon futtatni, de elvileg WineX-szel menni kéne neki. DVD-íród biztos muködni fog, a többirõl meg kéne tudni, hogy mik azok márkára, utána meg lehetne mondani, hogy mi menne s mi nem. Turbolinux asszem japán eredetü rendszer. Ha nagyon kezdõ vagy, Mandrake-et illetve SuSE-t merem Neked ajánlani, azzal a legegyszerübb beállítani a hardvert. Bár ilyen magasan automatizált disztribúcióknál lehet számítani arra, hogy nem lesz valami gyors, lásd pl. én is Slackware-et használok, s nagyon gyors, bár mindent beállítani ~~2 nap
De egyszer kell megcsinálni
A Gentoo telepítés még Work in Progress, de az is lesz 
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De egyszer kell megcsinálni