Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sipi
addikt
No, megvolt a nagy gmplayer teszt...
A felület még mindig érdekes: ha MAGYAR nyelven fordítom, a középső gomb megnyomására egy ANGOL nyelvű, szépen skinnelt menü jön elő, amiben CSAK file-t lehet lejátszani. Jobb gombbal egy NEM skinnelt, szimpla GTK-s menü, MAGYAR nyelven, itt van minden.
DE! Nincs DVD-menü... Igaz, lehet váltani a hangsávok, fejezetek, feliratok, stb. között, de a lemez megnyitása után automatikusan elindul az 1. sáv első jelenete, vagyis többnyire maga a film. A DVD-re a gyárban írt, csilivili, színes-szagos, pörgő-forgó menü nem jeleníthető meg sehogy sem... Ámbár, mivel könnyű nyelvet váltani, ez nem olyan nagy gond.
Gond viszont van más - Neked is így működik? Ugyanis ha elkezdem váltogatni a sávokat, egy idő után (ált. egyszer át tudok váltani pl. az egyik előzetesre, másodjára már nem) kifagy a gmplayer. Xv-s kimenetet használok (ez az egyetlen, ami megy...), konzolosban is Xv-n nyomom, ott hipergyors, gmplayer alatt szaggat, ráadásul az ALSAhangkimenetre is azt írja, hogy buffert dobál, meg túl lassú a gép... Konzolban ugyanígy ALSA a kimenet, semmi gond.
Ha a sávok, sávon belül jelenetek között ugrálok, tuti, hogy pár ugrás után kifagy az egész, vagy eltűnik a hang (bufferhibával)...
Csak nekem ilyen béna?!?
Sipi -
mkbla
senior tag
királyság a mediaplayer 6 skin, én is azt használom
én is --enable-gui val szoktam fordítani meg a --language=hu -val
de nekem vhogy parancssorból sose sikerült filmet néznem, csak mp3-at hallgatni
ja, meg amikor kirakom a filmet fullscreenre akkor nem jön be az mplayer ha mondjuk tekerni akarok vagy hangot levenni...
Sipi!!!
érdekelne, hogy lehet parancssorból filmet nézni. és úgy lehet ha nem indítom el a grafikus felületet?? milyen kapcsolókkal forditsam le?
kösz!! -
Sipi
addikt
No, köszönöm szépen az információt!
Otthon kipróbálom - eddig ez volt az egyetlen gondom, amit nem sikerült megoldani.
Az ogle, okle, xine-xxx meg annyira tré, hogy az nem kifejezés... Hangot szinte lehetetlen kicsiholni belőlük.
MPlayerrel meg sikerült belőnöm, hogy ha sztereó a hang, akkor 4 hangszóróból jön duplzáva, ha matrix surround, 4 hangszóróból surround, ha meg AC3 5.1 DDt STD anyámkínja, akkor 4 hangszóróból surround.
Szíp is, jó is, a vasvella sem lóg ki belűle.
Hammeg mán a DVD-met is viszi...
Kapsz egy virtuális örömcsókot!
Sipi
Aktív témák
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest