Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
válasz
operator10 #2830 üzenetére
Az sh Check.sh parancsot kell kiadni. De készülj fel rá, hogy sokat fogsz szenvedni, amire az ATI driver müködni fog...
-
operator10
senior tag
válasz
operator10 #2830 üzenetére
Ja, és a másik gondom.Letöltöttem a Mozillát. Tar. gz formátumban.Ez tömöritett, ezt már vágom
Szeretném telepíteni, de ha saját könytáron belül kitömörítem, akkor minden ok.Kapok egy indítható/futtatható azthiszem parancs, vagy bin fájlt.El is indul grafikus felülettel a Mozilla telepítője, de hiányosan tehát graffikailag hiányos.Nem látszik rendesen az ablak, gombok stb.És természetesen pár lépés után le is áll.Ebből gondolom hogy nem ok valami
Kérdésem, hogy hogy kell ilyen formátomú fájlokat rendesen szakszerüen kicsomagolni, illetve telepíteni? Yast-al is próbáltam de természetesen azzal még annyira sem sikerül.Tudom gáz meg marha béna vagyok, de kérlek segítsetek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest