Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToG
csendes tag
Szevasztok!
Kellene egy kis segítség. Suse 11-et használok, és szeretném, ha működne alatta a Canon MP980-as nyomtatóm. Nézegetem ezt az oldalt: http://mp610.blogspot.com/ , mert idáig ezt találtam a célhoz legközelebb vivőnek, de nem boldogulok vele. Tud valaki valamilyen tippet?
Segítségeteket előre is köszönöm.ToG
-
ToG
csendes tag
Szevasztok,
segítség kellene. Mozilla Firefox-ot használok SuSe 9.3 alatt. Flash Player 9-et telepítettem. El is indul rendesen először. De következő indulásnál megint azt az üzenetet kapom, hogy nincs telepítve. A plugins könyvtárban ott van. Ha újra telepítem, azt az üzenetet kapom, hogy már telepítve van. Ha kiszedem és úgy telepítem újra, akkor megint megy. A "kiegészítők" között nem jelenik meg. Mit csinálok rosszul?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- XMLTV EPG letöltő progi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi