- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Kösz mindenkinek.
Fizikailag ugyan hozzáférek, de mire monitort meg egyebeket rácuppantok, az nem egyszerű. Szóval várok kicsit, hogy kollega visszahívjon. Ha nem teszi, akkor kénytelen leszek nekiesni.
-
Agyasima
őstag
válasz
Speeedfire #17525 üzenetére
Kösz! Egyelőre függőbe került a dolog, ugyanis kedvenc kollégám úgy gondolta, hogy ha a root jelszó csak az ő fejében létezik, az úgy rendben van. Naná, hogy szabin van, naná, hogy nem veszi fel a telefontot.
-
Agyasima
őstag
válasz
Speeedfire #17523 üzenetére
Danke. De maga az install parancs az mi az?
-
Agyasima
őstag
Tehát command line segítségével kellene installálnom ezt: libopenssl0_9_8. Suse 12.x-re. Milyen parancsot kellene kiadnom? (Süti vagyok a Linuxhoz és a szaki kollégám nyaral még egy darabig.)
Jól sejtem, hogy ez nem más lenne mint maga az openSSL? (Vagy ez vmi kiegészítő hozzá?)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest