Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Érdekes problémám van, és nem értem.
Hiren's boot CD-vel indítottam a gépet, és a photorec nevű adatmentő programmal egy csatlakoztatott NTFS merevlemezről 30 GB-nyi törölt fájlt állítottam vissza a gépbe lévő egyik NTFS partícióra.
Utána a Hiren's boot-ban lévő file menedzserrel láttam is a visszaállított fájlokat, meg is lehetett őket nyitni. Majd utána bebootoltam a gépen lévő Win10-el, és a fájlokat nem látom. Az intézőben az látszik csak, hogy a mentési területre kijelölt partíció megtelt Í(ez OK). Rejtett fájlok mutatása be van állítva.
Újra a Hiren's boot CD-vel indítottam el a gépet, és már ott sem látszódnak a fájlok, üresnek mutatja a partíciót.Ez az egész mitől lehet?
Egyébként, tettem a próbát: egy csatlakoztatott külső NTFS lemezre indítottam fájl visszaállítást, és kíváncsiságból a folyamat közben lehúztam a diszket. A visszaállítási folyamat nem állt meg, a Hiren's boot-ban lévő file menedzserrel láttam, hogy a photorec a háttérben továbbra is állítja vissza a fájlokat a lehúzott diszkre, ami továbbra is mount-olt állapotban van.
Azért vagyok meglepődve, mert tavasszal már csináltam ilyen visszaállítást, igaz akkor rendes telepített Fedora alatt történt lokális diszkről egy lokális diszkre a visszaállítás, és a fájlok akkor megmaradtak, nem találkoztam ilyen huncutságokkal.
Segítsetek, miez az egész, és hogyan láthatnám a visszaállított fájlokat, ha egyáltalán ott vannak?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest