- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
gabranek #11764 üzenetére
az, hogy a shutdownnak meg lehet mondani, mikor nyomja le a gépet, mennyi legyen a grace login time, stb. körüzenetet küld a bejelentkezetteknek, stb.
az init 0 olyan, mint amikor a villám kidönti a trafóházat, a shutdown meg olyan, mint amikor egy hónappal előtte papírlevélben értesítenek, hogy mi fog történni.
-
Rickazoid
addikt
válasz
gabranek #11764 üzenetére
Google-ben vagy a shutdown manualban könnyebb megtalálni a választ. Ha jól értem, akkor a végeredmény ugyanaz, a shutdown -h now is az init 0-t fogja végül meghívni, csak míg utóbbi csak ennyi, előbbinek lehet más paramétereket megadni, például hogy mikor álljon le vagy hogy újrainduljon-e (init 6).
A shutdown man oldaláról:
"shutdown does its job by signalling the init process, asking it to change the runlevel. Runlevel 0 is used to halt the system, runlevel 6 is used to reboot the system, and runlevel 1 is used to put to system into a state where administrative tasks can be performed;"
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Logitech Z623
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest