Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabranek
üzenetére
az, hogy a shutdownnak meg lehet mondani, mikor nyomja le a gépet, mennyi legyen a grace login time, stb. körüzenetet küld a bejelentkezetteknek, stb.
az init 0 olyan, mint amikor a villám kidönti a trafóházat, a shutdown meg olyan, mint amikor egy hónappal előtte papírlevélben értesítenek, hogy mi fog történni.
-
Rickazoid
addikt
válasz
gabranek
üzenetére
Google-ben vagy a shutdown manualban könnyebb megtalálni a választ. Ha jól értem, akkor a végeredmény ugyanaz, a shutdown -h now is az init 0-t fogja végül meghívni, csak míg utóbbi csak ennyi, előbbinek lehet más paramétereket megadni, például hogy mikor álljon le vagy hogy újrainduljon-e (init 6).
A shutdown man oldaláról:
"shutdown does its job by signalling the init process, asking it to change the runlevel. Runlevel 0 is used to halt the system, runlevel 6 is used to reboot the system, and runlevel 1 is used to put to system into a state where administrative tasks can be performed;"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest