Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_strange
senior tag
válasz
TazLeacher #7337 üzenetére
A wine egy olyan linuxos alkalmazas, amely "elhiteti" a rajta keresztul futtatott windowsos programokkal, hogy valojaban windowson futnak. Ha ugy tetszik, emulator (bar technikailag nem az). Viszont nem fut vele minden windowsos program tokeletesen, ugyhogy ilyen szempontbol proba-szerencse kerdese).
De azert nagyon ajanlatos lenne alaposan utanaolvasni annak a Xandros linuxnak, ami az Eee-n van, megerne a faradsagot. Ha a KRESZ programot nem is, valoszinuleg sok mas mindent tartalmaz, amire egyebkent win alatt zsigerbol telepiteni akarnal valamilyen programot.
-
Vladi
nagyúr
válasz
TazLeacher #7337 üzenetére
A wine egy wines programok futtatására kitalált program. Nem emulátor, de ez most lényegtelen.
Hogy elindítsd a telepítőt, erre lesz szükséged. Indíts egy terminált, és ott add ki a wine /útvonla/afájlrendszerben/aprogramhoz/setup.exe parancsot.
(Ahová elmentetted. Szerintem /home/user/valami lesz, sose láttam eee-t.)Majd feltelepül a /home-on belül. Megint indítod a programot wine-vel.
De lehet, hogy menübe is berakja, akkor könnyebb.
Milyen desktop van azon? Mert úgy tudom van ilyen szép nagy ikonos, meg rendes menüs is.Mod
Ja terminált asszem: Ctrl-Alt-t kombóval lehet kérni. Legalább is azt írják az általam nemrég linkelt oldalon.Megnéztem. Nálam a wine-s programok a
/home/user/.wine/drive_c/Program Files/program
Útvonalra települnek.De először odáig juss el, hogy van egy terminálod, és megvan a setup elérési útja.
Még valami: mi az a program pontosan? Kipróbálnám, hogy megy -e.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő