Hirdetés
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz sto1911 #6551 üzenetére
Itt minden info fenn van.
Ahogyan eszrevettem, csak egy sima ip-cim ellenorzes van a webes(?) feluletbe epitve. Mivel ha ott beirok egy cimet, aminek a vege 255, akkor annyit ir ki, h 0 es 255 nem lehet. Tehat elvileg eleg lenne, ha azt az ellenorzest kivennem, akkor kuldenen multicast packetet.
Most toltom a forrast, aztan kesobb belenezek.
Kozben az jutott meg eszembe, hogy ha ujraforditom a megvaltoztatott beallitasokkal, es visszatoltom, mennyi az eselye, hogy elrontom a routert. Ha meg elrontottam, akkor hogyan tudnam visszarakni a gyari fw-t
-
bambano
titán
Viccelsz? 67 mega tömörített forrást átnézni... a szabvány kernelekben benne van, többet nem tudok mondani.
A viccet félretéve, el tudnád mondani, hogy a windowsos asztali géped wol képessége mennyiben köthető össze az edimax wol képességével? Mert eddig én úgy értettem, hogy a routerbe akarsz wol-t rakni.
Ha a pc-d nem ébred fel kintről 1-2 perc után, az amiatt van, hogy a routerben egy idő után timeoutol idejét múlt lesz a nat meg az arp bejegyzés, szépen eldobálja. Utána már hiába jön a wol kérés kintről, nem fogja tudni, hova kell továbbítani.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
GD
őstag
ez a router egy másik eszköz által csinált NAT mögött van? gondolom nem wan ip-s, mert akkor nem érnéd el kikapcsolva.. legalább is nem áll össze a fantáziámba hogyan.. ha meg NAT mögötti, akkor a natolós routernél a problémás eszköz MAC-jéhez fix ip-t kellene rendelni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest