- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én eddig mindig reiser-t használtam. És sokszor megfogadtam, hogy többé nem, aztán valahogy véletlenül mindig erre formáztam. Szerintem a 3.6-osnak messze nincs olyan teljesítménye, mint ahogy állítják, ráadásul piszkosul fragmentálódik, akkor pedig békasegge a gyorsasága.
xfs/jfs állítólag jó, de valami miatt mégsem ajánlja senki.Illetve ajánlani szokták, de nem nagyon használják.
Teljesítményben talán a 4-es reiser lehetne jó, de még ''nem kiforrott''. Ennyi erővel pedig az ext4-re is várhatsz, pl. egy ext2/3 társaságában.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gitáros topic
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest