- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
_kovi_ #35060 üzenetére
Nem ártana elmondani, hogy mi az a storage.
fc? escon? ficon? iscsi?
a debiant lehet telepíteni iscsi-re, akár full iscsi-re, ha a bios képes bootolni iscsi-ről vagy http-ről, akár úgy, hogy a /boot egy pendrive-on van (jelzem, csomó szerverben ezért van usb csatlakozó az alaplapon, hogy oda bedugj egy pendrive-ot.
Ha felraktad a debiant alap iscsi-re, akkor tudsz olyan kernelt fordítani, ami kell, olyan initramfs-t, ami kell. Megcsinálod a multipath-ot, és utána repóból felhúzod rá a proxmoxot (nem csak iso-ból lehet proxmoxot telepíteni, hanem alap debianra apt-get-tel is).Emlékeim ködösek, hogy ilyet csináltam-e már 12-es debiánnal, de 13-assal biztosan, nincs két hónapja se és működött rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest