- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Ízlésekről kár vitatkozni ;-) Én agyhúgykövet kapok a házi összeszerelésű gépektől... Pedig összeraktam életemben pár 1000 darabot: XT-vel kezdtem, és SuperMicro szervereket is raktam össze. OK, azok mondjuk jók voltak ;-) A kettő között meg sok mindent.
De már eleve az, hogy lóg bennük egy halom kábel, fúúúj! ;-) Aztán a sok felesleges "szellőzőnyílás", a betekintő ablakok, a világító mindenfélék, hát, nem az én világom.
A brand gépekben általában akkora az alaplap, hogy kitölti a házat, így nem lóg sem csatlakozó, sem kapcsoló, sem LED kábelen. Egyszerűek és okosan megtervezettek, minimalisták: szépek :-) Szerintem így kell kinéznie egy PC-nek, belül meg így - itt áll még az asztalom mellett, lehet, hogy visszakerül a Lenovo helyett, pedig annak sem a kinézetével van bajom ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest