- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Rhino666 #34764 üzenetére
Ízlésekről kár vitatkozni ;-) Én agyhúgykövet kapok a házi összeszerelésű gépektől... Pedig összeraktam életemben pár 1000 darabot: XT-vel kezdtem, és SuperMicro szervereket is raktam össze. OK, azok mondjuk jók voltak ;-) A kettő között meg sok mindent.
De már eleve az, hogy lóg bennük egy halom kábel, fúúúj! ;-) Aztán a sok felesleges "szellőzőnyílás", a betekintő ablakok, a világító mindenfélék, hát, nem az én világom.
A brand gépekben általában akkora az alaplap, hogy kitölti a házat, így nem lóg sem csatlakozó, sem kapcsoló, sem LED kábelen. Egyszerűek és okosan megtervezettek, minimalisták: szépek :-) Szerintem így kell kinéznie egy PC-nek, belül meg így - itt áll még az asztalom mellett, lehet, hogy visszakerül a Lenovo helyett, pedig annak sem a kinézetével van bajom ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest