-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
cog777 #34304 üzenetére
Ahol csak lehet, kerülöm a JavaScript-es/TypeScript-es szutykokat. Egyszer csináltam eg gyors összehasonlítást VS Code és Sublime Text között (a Sublime-t nagyrészt C++-ban írták). Egy frissen telepített gépre feldobtam mindkettőt, pluginok, stb., minden extra nélkül. Mondanom sem kell, hogy a Sublime sokkal gyorsabban indul, és sokkal kevesebb memóriát ill. procit eszik.
Egy darabig használtam a VS Code-ot, amíg a Copilot-ot próbálgattam, de aztán úgy voltam vele, hogy nem éreztem előnyét.Most Eclipse-ben dolgozom (feldobtam a legfrissebb verziót, a repómban lévő 2020-as van), tulajdonképpen meg vagyok elégedve vele. Annyi előnye van a Kate-hez képest, hogy ez on-the-fly buildel, kevesebbet kell kézzel fordítanom, illetve van benne refactorálás, szól a hiányzó vagy a felesleges importok miatt, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest