Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem az a cél, hogy ne tudjanak hozzáférni, mert az meg van oldva* az allow hosts opcióval, hanem arra vagyok kiváncsi, hogy mely egyéb gépek próbálnak hozzáférfni, mert ott valami beragadt beállítás lesz.
Időről időre ránézek a logokra, de jobb lenne, ha automatán jönne valami csatornán, ha valamelyik gép hozzá akart férni.* - gyanítom, hogy a samba beállításai a kliens oldalon kezelődnek le, és a szerver nem tudja elvenni a jogot a már csatlakozott kliensektől;
Egy androidos klienssel megnyitottam a korábban megosztott /home/juzer/ mappát, és később hiába korlátoztam le a megosztást egy belső mappára, amíg újra nem indítottam a klienst, addig simán hozzáfértem mindenhez, pedig volt samba restart.
Mindezt smb3 protokollal.Majd tanulmányozom még a lehetséges biztonsági szigorításokat a samba server-ben, hogy ezt, és a hasonlókat (gyanítom, hogy más is van) hogy lehet kiküszöbölni, mert az engedélyezett gépeken is több júzer lehetséges, akiknek különböző jogosultságuk kell, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő