Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
válasz
Jester01
üzenetére
megcsináltam a scriptet a /usr/local/bin/firefoxkill.sh fájlba.
aztán chmod +X -et rányomtam és beállítottam, hogy induljon automatikusan a rendszerrel. működik is, kilövi a firefoxot ha a kijelző kikapcsol, viszont minden egyes indítás után 1-2 perccel feldob egy hibaüzenetet,hogy "Rendszerprogram hiba történt", de egyéb más részletet nem tudok, mert csak a hiba jelentése vagy a mégse gomb lehetőség van csak. A logokba nem találtam semmit sem.... Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Okos Otthon / Smart Home
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Valami baja van a tápomnak
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest