- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Frawly #29310 üzenetére
Az utóbbira van szükségem és ember meg nem mondja a random adatból, hogy mi van rajta, utána. Még egy eneszéj sem. Nem mintha nagyon paráznék bármitől, csak ha betörés lenne, akármi, és viszik a motyót, vigyék.
Van még 1-2 plussz módszer amúgyis, amivel aztán még ezt is lehet fokozni, de az már abszolút overkill. Lehet ez is. De ez még vállalható overkill
Arch passz, de rolling release ha jól tudom, a bug-okat nem szeretem.
Debian meg itt-ott kicsit poros, legalábbis a stable, de legalább beton.
Na, így a két véglet után elmondható, hogy egy Debian Testing-el az arany középutat járom
(Kb. Ubuntu szint, mert Ubuntu is testing-re alapul). Nekem bevált. De ez itt már off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged