- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #27128 üzenetére
Az AUR-t (amikor eppen Arch-ot hasznalok - szerencsere ma mar nagyon van ra szukseg) csak a kovetkezo csomagok miatt hasznalom: PhantomJS, Postman, Brackets, Synfig Studio.
Minden mas ami nekem kelleni szokott, megvan a taroloban.
Ezt a gepet kizarolag melora hasznalom, igy nincs szuksegem exotikus appokra.(#27123) Siriusb: Nekem csak egyszer volt gondom, de akkor egy hetre leallt a munka Arch vonalon.
A nyilt nVidia drivert elcsesztek valahol, es 6 nappal kesobb jott a javitas. Korabbi kernelre sem tudtam bootolni, mert valami miatt ez sem ment pont akkor - kernel panic volt.
A zart driver meg eppen nem volt kompatibilis a legfrissebb csomagokkal.Mivel eppen leadas volt, nem volt idom ezekkel tokolni.
Azota Arch-on is csak pentek delben frissitek, amikor mar niincs leadas, es rossz esetben nap vegeig meg tudom javitani.Mazli, hogy megvolt meg a regebbi Fedora telepitesem, es eppen nem volt szuksegem az Arch frissebb csomagjaira.
(#27133) Speeedfire: "Pont emiatt keresek stable rendszert, de lehetőleg friss csomagokkal."
Anno ilyen iganyekkel en sokaig voltam Fedora hivo. Mai napig eloszor erre terek vissza amikor a Debian csomagjai nem eleg frissek nekem. Szereintem stabilabb, mint a Debian testing - csereben nem olyan gyors alapallapotban, mint a Solus, vagy az Arch-szarmazekok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest