Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Az AUR-t (amikor eppen Arch-ot hasznalok - szerencsere ma mar nagyon van ra szukseg) csak a kovetkezo csomagok miatt hasznalom: PhantomJS, Postman, Brackets, Synfig Studio.
Minden mas ami nekem kelleni szokott, megvan a taroloban.
Ezt a gepet kizarolag melora hasznalom, igy nincs szuksegem exotikus appokra.(#27123) Siriusb: Nekem csak egyszer volt gondom, de akkor egy hetre leallt a munka Arch vonalon.
A nyilt nVidia drivert elcsesztek valahol, es 6 nappal kesobb jott a javitas. Korabbi kernelre sem tudtam bootolni, mert valami miatt ez sem ment pont akkor - kernel panic volt.
A zart driver meg eppen nem volt kompatibilis a legfrissebb csomagokkal.Mivel eppen leadas volt, nem volt idom ezekkel tokolni.
Azota Arch-on is csak pentek delben frissitek, amikor mar niincs leadas, es rossz esetben nap vegeig meg tudom javitani.Mazli, hogy megvolt meg a regebbi Fedora telepitesem, es eppen nem volt szuksegem az Arch frissebb csomagjaira.
(#27133) Speeedfire: "Pont emiatt keresek stable rendszert, de lehetőleg friss csomagokkal."
Anno ilyen iganyekkel en sokaig voltam Fedora hivo. Mai napig eloszor erre terek vissza amikor a Debian csomagjai nem eleg frissek nekem. Szereintem stabilabb, mint a Debian testing - csereben nem olyan gyors alapallapotban, mint a Solus, vagy az Arch-szarmazekok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő