Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Á nem, kösz, inkább Windows. Egy nagyon konstruktív kolléga azt mondta, hiszek a jóindulatában, igazi lelkes jóakaratú magyar, szeretem az ilyet.
Szerintem semmi nem ment át abból, mit akarok. (Hogy ki miatt, hagyjuk, simán vállalom egyébként).
Eddig amúgy nonstop ssh-n túrtam végig és még a tűzfal is saját volt, legalábbis a csomagszűrő része.Van egy Core2-es laptopom, pont 20-at ér, 4G-vel, most Ubuntuval. Egész jó, mondjuk az Intel GMA egy hulladék benne. De hogy ezt kéne betennem egy DC-be, izé

Köszönöm, köszönöm, szuper topic. Csak így tovább !
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Eddig amúgy nonstop ssh-n túrtam végig és még a tűzfal is saját volt, legalábbis a csomagszűrő része.