- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóniszomszéd
csendes tag
Hm? Ezt most mire?
Az a gondom, hogy a Windows system restore funkcionalitását szeretném linuxon, beépített eszközökkel megoldani. Erre ezek a módszerek alkalmatlanok. Többek közt azért, mert véletlenszerű időpontokra kellene visszaállni, nem egy fix mentésre. Pl. felmegy egy update, ami elrontja a rendszert vagy én nyúlok mellé és többé nem bootol a linux stb. Ezeket kellene kivédenem.@bambano: azért egy haladó topikban feltételezem, hogy vannak olyanok, akik legalább advanced user szintjén ismerik a Windows világát is. És nem backupra használtam a tükör szétszedését, hanem arra, hogy ha valami elkefèlődik, akkor ne kelljen órákig várni a restore-ra, csak bebootoltam a leválasztott lábát a mirrornak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged