- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
sh4d0w #23205 üzenetére
Előbb nem engedett már hozzászólni, mert már egyszer hozzászóltam, és addig flood ellen védi a topikot, amíg nem jön új hozzászólás.
Szóval az LVM-et három lépcsőben kell átméretezni. Logical volume csökkentésnél először a fájlrendszert (fájlrendszerfüggő, hogy melyik paranccsal), majd utána a lv-t. Majd csak utána lehet csökkenteni a volume groupot. Mondjuk azt nem értem, hogy miért akarsz mindenáron új partíciót, úgy miért nem jó, hogy új volume groupot csinálsz vagy még inkább új logical volume-ot?
Nekem az új, hogy a gparted támogatja az LVM csökkentését. Persze nem elképzelhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Fujifilm X
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest