Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Jogos a felháborodás. Az azért meglep, hogy egy sima dpm levételtől belassul a gép. Desktop effekteket használsz? Most ha lassabb a gpu, akkor mi van? Semmi. Amitre használod már egy 20 éves vga is tudja röccenés mentesen. najó 15 éves.
"Ez nekem mocsok nagyon nem tetszik,"
Ez is jogos, ezzel én is találkozom sokszor. 5-6 éve kb elértek odéig a pc-k, hogy hétköznapi használatra tök felesleges az erősebb. ssd óta egyszerűen nincsi ndok a fejlesztésre. Én is ezért tettem fel centost hogy tényleg csak akkor kelljen fejleszteni, ha valami elromlik.
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Most komolyan kerdezem: ez igy neked megeri/mukodokepes? Remisztoen hangzik.
> Egyébként stabil a rendszer addig, amíg nem nyitok meg túl sok lapot a valamelyik böngészőben.
Ja, szoval total instabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest