- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Jester01 #2088 üzenetére
lehet hogy ''durva'' de ha találsz olyen klienst és prezentálod nekem, akkor áldozok egyet a tévedés oltárán:
belépsz egy több könyvtáras szerkezezű ftp tárhelybe
különböző file-okat adsz mappákból a letöltési listához legalább 10-et, ezeket más és más helyi mappába küldöd mint letöltést
aztán: szakítod a netet, zárod a klienst, ..mialatt töltődik az első file
újraindítod a klienst és csatalkozol a tárhelyhez
nem kell újból összeválogatnod a file-okat, onnan folytat ahol jártál előzőleg, természetesen a már félig letöltődött file-t folytatni tudod (ehhez nem használsz fel külső trükköt, csak amit a program alapból is tud)
kíváncsian várom hogy melyik linuxos ftp kliens progi képes erre.. mert én végignyálaztam pl a gnomefile.org-ot és elég gyenge mezőnyt láttam..
re5pect!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lies of P - Túl a 3 millión
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest