- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
igen az ismerős szerint használták és egyszermár elkezdett ilyeneket kiírni
semmit se lehet már megnyitni vele teljesen rossz, mindenre hibaüzenet jön
meego -t letöltöttem de nem tudom elindítani a telpítőt mindig az indúl el ami fent van a gépen
próbáltam pen -ről illetve lemezről ismeguntam, most megy föl egy win7 starter ha nem lesz jó akkor meg egy lubuntut fogok kipróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest