- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #18534 üzenetére
Értem. Köszi!
Neten találtam pár infót OpenCL-es MySQL gyorsításról, meg hasonlókról, de mindegyik kísérleti állapotban van. Tehát ezek szerint van jövője, csak még jelene nincs.
Majd pár év múlva visszatérek rá.Más: Otthoni gépemen Chakra van, amivel csak részben vagyok elégedett. Most a Chakra költözik a nagy gépre ahol eddig Win7 volt, és a kis gépet otthoni szerverként és HTPC-ként szeretném használni (internet megosztás, netezés, file megosztás, alap szintű webszerverek dolgok, torrent, fullHD film lejátszás, stb.).
A gép egy AMD E350 APU 4GB Rammal. A kérdésem az, hogy érdemes-e ilyen gépre 64bites rendszert használni. A Ram miatt gondolom, elég a 32bit.
Annyi tapasztalatom még nincs linux téren (Chakra-n kívül csak ilyen i386-os Lubuntukkal volt dolgom, de ezeknél nulla multimédia volt)
Tehát szerintetek jelenleg melyik a probléma mentesebb?
Innentől el fogok boldogulni én is a választással.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest