- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
válasz
Jester01 #17425 üzenetére
Ennyi volt! Több napi szenvedés után feladom ezt a módosított disztrót. Buherált a kernel is meg még sok minden más is, többek között ezért nem hajlandó működni az fglrx. Keresek valami más disztrot, vagy visszatérek a jó öreg ubuntura vagy kipróbálom az új mintet. Esetleg fedora. Ti melyiket javasolnátok?
Elsőnek megpróbáltam a Vladi által linkelt megoldást. Sajna nem jött be a switches módszer, pedig nem lett volna rossz! Majd generáltattam egy xorg.conf -ot, most már innen szedi a beállításokat az X. Átírtam a bus id -t. Úgy tűnt elsőre, hogy működik viszont az akku üzemidő nem nőtt jelentősen ergo valószínűsítem, hogy ha még nem is volt használatban a diszkrét kártya, ettől még ette az áramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest