- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
túlságosan nem akarom lecsavarni az érzékenységet. már most is 54-en van. windowson a legnagyobb fokozaton is még használható volt. autóban használom a gépet, néha elég szépeket nyikkan a műszerfalon
találtam egy xmms kliens-t a gépemen. lxde környezettel mászhatottfel a gépre. ez elég fapad, de úgy tűnik jó lesz. és még a fájlok sorrendjét is képes normálisan rendezni.
nem tudom miért a vlc-nek nem megy, ha egy könyvtárban a fájlok 01. 02. 03 stb névvel kezdődnek, ő valami rejtélyes módon rendezi őket ha nincs .m3u lista..
átírtam a 300ms-ot a 100x-osára.
ma jól le is tesztelem melyik működik a legjobban.
eddig mindig úgy ment a zenelejátszás, hogy amit hallgatni akartam átmásoltam egy pendrivra és igy csak nagy ritkán állt meg a lejátszás. csak akkor amikor már tényleg nagyon akart valamit irni-olvasni a rendszer a winyóra.elég macerás mindig másolgatni, és a pendrive is gyorsabban használódik a sok másolgatástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Íme az új Android Auto!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- Blu-ray lejátszók
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- OLED TV topic
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged