Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
bambano #12966 üzenetére
Nem mással próbálom megíratni... csak egyszerűen nem értek hozzá, most tettem fel először Linuxot, olvastam a témában, de megfelelő választ nem találtam.
Olvastam, hogy iostat, top, sar parancsok segíthetnek, de ott sem tudom teljesen, hogy melyik oszlop mit jelenthet. + a sar-ra dob egy "Cannot open /var/log/sysstat/sa05: No such file or directory, Please check if data collecting is enabled in /etc/defaultsysstat" hibaüzenetet.Attól, hogy valaki tud segíteni egy kicsit, ugyan úgy nekem kell több hetet eltöltenem azzal, hogy betöltéseket futtatok le, mérem az adatokat és hangolom a rendszert, hogy minél optimálisabb legyen.
Csak egyelőre nem tudom, hogyan kell ezeket mérni.szerk.: + írtam, hogy kaptam egy feladatot. Nem úgy állítottam be, mintha otthon csak passzióból csinálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest