Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
bambano
üzenetére
Nem mással próbálom megíratni... csak egyszerűen nem értek hozzá, most tettem fel először Linuxot, olvastam a témában, de megfelelő választ nem találtam.
Olvastam, hogy iostat, top, sar parancsok segíthetnek, de ott sem tudom teljesen, hogy melyik oszlop mit jelenthet. + a sar-ra dob egy "Cannot open /var/log/sysstat/sa05: No such file or directory, Please check if data collecting is enabled in /etc/defaultsysstat" hibaüzenetet.Attól, hogy valaki tud segíteni egy kicsit, ugyan úgy nekem kell több hetet eltöltenem azzal, hogy betöltéseket futtatok le, mérem az adatokat és hangolom a rendszert, hogy minél optimálisabb legyen.
Csak egyelőre nem tudom, hogyan kell ezeket mérni.szerk.: + írtam, hogy kaptam egy feladatot. Nem úgy állítottam be, mintha otthon csak passzióból csinálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amerika kész lemondani a kormányról
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest