- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
body007 #12499 üzenetére
nem vált be.
a [global] rész következtében egyáltalán nem tudtam Windows alól letallózni a Unity-t, a [Unity] módosításai után meg jelszót kért, ami szintén nem elfogadható.
úgyhogy mást kell kitalálni
off: egyébként jól megy a szerver, igaz egy darabig sz*pattam magamat, mert bár minden faja volt, működött - amíg liveról chrootoltam, de önmagától az Istennek nem volt hajlandó elindulni, míg 3 órányi szenvedés után észre nem vettem, hogy grubban nem írtam át a rootot /dev/sd-ről /dev/md-re. 1 betű... -_-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest