- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
sh4d0w #12178 üzenetére
Na, ezzel nem voltam tisztában, hogy a Vista-t és a Win7-et nem kedveli a Suse.
Sajnos azt nem tudom megoldani, hogy két külön vinyóról bootoljanak az OS-ek, mert egy merevlemezt tudok felhasználni a mókára. A másik az egy 1TB-os, és majdnem tele van adattal, amiket nem tudok kimenteni (és szerintem ilyen HDD árak mellett, nem is lesz kimentve egy ideig... 2 hét alatt 2-3x-os árak lettek...).
Lehet, hogy teszek még egy próbát a két OS dual-boot-jára, és ha nem jön össze, akkor elkezdek gondolkodni valami más disztribúción. Debian származékok tehát jól működnek együtt a Win7-el. Kubuntu és Mint tetszik.
Jut eszembe, van elfekvőben egy 40GB-os PATA-s vinyóm. Szerintem azon gyakorlok. -
Epic79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest