- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Nem értitek, biztos roszul fogalmaztam.
Szóval a gépbe 2,4GHz-es cerka van, 2x256MB RAM-al. Olyan rendszert akarok, ami ezen a gépen is pörög. a levelezőt azért hoztam példának mert egy levelezőnek nem kell sokat tudnia, a 2.x-es verzió is elboldogul a pop3/imap fiókokkal, röhögve lekezel pár száz levelet. Ehez képest (a 6.02) ma már egy akkora erőforrászabáló monstrum, amit semmi nem igazol.
Tudom, értem, hogy a böngésző lejátszó már neccesebb, mert ott a flash, javascrip,html5,... ugyanakkor nem a flash játék a cél. Elég ha -nem is teljes pompájában, de olvasható módon- megjeleníti ezt a fórumot, a hírportálok cikkeit. Uram bocsá még egy 240/360p-s youtube videótol sem jön zavarba. (Tippem szerint az mtv/rtl, no és a ph!tv silverlightos bolondságai már neccesebbek. Nem is értem hogy egy számítógépportál miért próbálkozik egy nem multiplatform silverlight-al)Szóval jó példa ez a lista. Simán kiakasztja a legtöbb gyengusz konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest