- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
sto1911 #11726 üzenetére
Beírtam de semmi infót nem ad ki.
Ide írtam be őket:
topi@topi-P5K /media és topi@topi-P5K /media/cdd7b85d-824b-404c-b267-34632fb8313c
leentereztem és a nagy semmit csináltaugyan az a prompt vissajöt közvetlen alatta info nuku.
Hogy lehet a root tulajdona hogyha itt topi felhasználó név alatt formáztam meg?
Igen mert két ext partício van, (30 és 500giga) egyikre egy kis linuxot akarok majd rádobni. Az érdekes volt nekem is hogy ext3-4 de láthatod a partedben hogy mindegyik ext2. Gondolom bénázott a tulajdonság ablak de mind2 ext2
Viszont kipróbálom azt hogy vmelyik windows telepítővel újrapartícionálom az egészet ntfs-be majd visszajövök linuxba és ismét leformázom őket ahogy most vannak. Csak azt nem tudom hogy kell-e neki csatolási pontot adni.
- Megválaszolom magamat így élő rendszer alatt nemtudok neki adni már akár (\, boot etc) csatolót, max jelzőt tudok megadni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Elemlámpa, zseblámpa
- HTPC (házimozi PC) topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest