Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Figyu, ha értesz a Linuxhoz, abból bajod nem lesz. Sőt. Webszerverek, ha esetleg neked kellene melóhelyen adminisztrálni, lehet, hogy Linux alapúak lennének.
Sőt, így megpályázhatsz direkt Linux administrátor/rendszergizda állást is, én is voltam már ilyenen, és pl. pont az SQL tudás hiányán buktam be.

Ha meg informatikus lennél, és nem értesz, csak winnyózhoz, az szakmailag sem egy jó pont szerintem. Én pont ezért kezdtem el pingvinezni, és ideje lenne már Mac OS-t is abajgatni.Elvileg nincs különbség persze winnyózon futó apacs, stb. és Linuxon futó között, csak néha a gyakorlatban.
-
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Azt, hogy melyik leendő munkaadó mit akar, nem fogjuk tudni eldönteni egy linuxos szakmai topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest