Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
bambano #11452 üzenetére
@bambano, @Jester01 Kösz a válaszokat.
userdel -r parancsot használtam a felhasználó(k) törlésére. Mivel 2 ilyen teszt felhasználó is benne maradt a /etc/passwd - ben, feltételeztem ez a helyes működés, de mégis meg szerettem volna véglegesen szabadulni tőlük.
Válaszaitok hatására hozzáadtam egy újabb felhasználót, majd töröltem. Eltűnt a passwd-ből! Gyorsan kiadtam a userdel -r parancsot, a nemkívánatos userekre is, és azok is eltűntek! Csak úgy, maguktól!Két lehetőséget látok, valamelyikőtök a távolból valamilyen hi-tech fegyverrel, ismeretlen mentális erővel kitörölte a próba usereimet, vagy én baltáztam el valamit nagyon a törléskor (szerk.: pedig ugyanez a userdel -r került végrehajtásra eredetileg is - elvileg).
Amennyiben megmondjátok hol hibáztam, annak örülök, ám ellenkező esetben az első számú feltételezésem vagyok kénytelen igazolva látni, ez esetben felmondom az internet előfizetésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch
- C++ programozás
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest