- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskegyed
aktív tag
Linux webszerver problémám van.
Előzmények:
Telepítettem a Windowsos laptopomon futó Windows Virtual PC-re egy virtuális CentOS 5.3-at, rajta Apache, php és MySQL és lynx karakteres böngésző. Grafikus környezet nincs, de ha jól tudom a Windows Virtual PC "Integration Feature"-ét nem is támogatja a linux.
Az apache alá feltelepítettem, egy php-t és MySQL-t igényló adatbázisszoftvert, konkrétan [ezt]. A virtuális gép külön IP-t kap a DHCP szervertől és azon keresztül tökéletesen eléri a netet. A laptopról és harmadik gépről is be tudok lépni a virtuális linuxra putty-val, a lynx a http://localhost-ot meghívva látja a moldb5 adatbázist, de a laptopról és a harmadik gépről NEM érhető el a virtuális webszerver. Az IP-számot, amire putty-val be tudok lépni és pingre is válaszol a böngészőbe beírva nem jön semmi válasz (a böngészőben nincs proxy).
Az Apache-ban van valami elkeffentve, hogy kifelé nem enged? Vagy van valami linuxos tűzfal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest