Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbbalint
aktív tag
Linux webszerver problémám van.
Előzmények:
Telepítettem a Windowsos laptopomon futó Windows Virtual PC-re egy virtuális CentOS 5.3-at, rajta Apache, php és MySQL és lynx karakteres böngésző. Grafikus környezet nincs, de ha jól tudom a Windows Virtual PC "Integration Feature"-ét nem is támogatja a linux.
Az apache alá feltelepítettem, egy php-t és MySQL-t igényló adatbázisszoftvert, konkrétan [ezt]. A virtuális gép külön IP-t kap a DHCP szervertől és azon keresztül tökéletesen eléri a netet. A laptopról és harmadik gépről is be tudok lépni a virtuális linuxra putty-val, a lynx a http://localhost-ot meghívva látja a moldb5 adatbázist, de a laptopról és a harmadik gépről NEM érhető el a virtuális webszerver. Az IP-számot, amire putty-val be tudok lépni és pingre is válaszol a böngészőbe beírva nem jön semmi válasz (a böngészőben nincs proxy).
Az Apache-ban van valami elkeffentve, hogy kifelé nem enged? Vagy van valami linuxos tűzfal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest