- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano #7538 üzenetére
sajat gepeimen /usr/local/libexec/munin/plugins (gentoo-n), ileltve amit te is irtal (debian-on) pakolom a sajat, vagy letoltott plugin-eket, itt csak peldanak irtam a munin plugin-ek utvonalat
aki tudja, miert nem jo oda tenni, az ugyis mashova teszi ^^az optimalizas resze viszont erdekelne (pl tudom, a suggest sem 100%-os, md koteteket nem jelenit meg), ha nem gond, arrol irhatnal picit bovebben
nem vagyok valami nagy shell script varazslo, meg igazabol nem is foglalkoztam azzal, hogy barhol menjen, de ha van otleted, javaslaytod, azt szivesen meghallgatom
azt pl akartam is kerdezni, hogy valos osztasra van-e ettol egyszerubb mod, mert ez igy szerintem tul van bonyolitva, viszont egyszerubbet nem talaltam (meg bc-t javasoltak valahol, de inkabb emellett dontottem)
amugy az alap plugin-ek kozul is eleg sok hasznal awk-t, bar nem tudom, hogy ezeket default telepitesnel engedelyezi-e a munin (vagyis csinal-e nekik symlink-et)szerk.:
megneztem kozben, debian-on a munin-node berantja a gawk-t, mas rendszeren hirtelen nem tudom, gentoo-n meg az rrdtool-nak fuggosege a gawk, rrdtool meg kell a munin-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest