Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rhino666
üzenetére
Hát nem tudom, én mindig az látom, hogy a Debianosok sírnak a Systemd miatt. Sosem láttam se CentOS rendszergazdától, se OpenSusestól, hogy mennyivel jobb volt a CentOS a Systemd előtt... a Devuan is egy Debian fork. CentOS-ből vagy OpenSuse-ből miért nincs Systemd mentes fork?
Most vagy a Debian rendszergazdák annyira boomerek, hogy képtelenek rendesen megismerni a Systemdet
vagy a Debian kefél el valamit, hogy ennyire nem működik nála a Systemd.server/share /mnt/network nfs defaults 0 0Ennek működnie kell sima Debian alatt is, és szerintem működik is, AMÍG a hálózat előbb áll fel, mint ahogy a rendszer megpróbálná felmountolni. Nem véletlenül találták ki anno az LSB-t sem, pont az ilyen problémákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy a Debian kefél el valamit, hogy ennyire nem működik nála a Systemd.