Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
válasz
Rhino666 #34732 üzenetére
Ez melyik ungoogled-chromium?
Azért kérdem, mert a napokban telepítettem Arch-ot és én is azt a böngészőt használom (+ublock-origin) és nálam megy a YT rendesen.
Régebben volt nálam is 20mp probléma (ha beletekertem akkor is csak karikázott), de most semmi ilyesmi nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő