- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Szerintem ezzel a Red Hattal kapcsolatos jogi vita egy olyan dolog, hogy még az iparági szakértők sem tudják pontosan eldönteni, történik-e GPL sértés vagy sem. Van egy Software Freedom Conservancy nevű szervezet, akik kifejezetten FOSS jogokkal foglalkoznak, ők is írták nem egyszer a Red Hatról, pl. itt is: A Comprehensive Analysis of the GPL Issues With the Red Hat Enterprise Linux (RHEL) Business Model
Én úgy tudom, és itt is azt írják, hogy GPL esetén nem mindenki számára kell közzétenni a forrást, hanem aki beszerzi (megvásárolja) a szoftvert.
Viszont azt nem értem, hogy ha a GPL nem tilthatja meg, hogy a forráskódokat tovább terjeszd, akkor az olyan disztrók, mint az Alma vagy a Rocky, miért nem vásárolnak egy licencet, és a mellé kapott forráskódból már építkezhetnének? Nyilván persze van ennek valami jogi akadálya...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest