Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Idonkent (naponta parszor) előjön Linux alatt egy olyan jelenseg, hogy par masodpercere (mondjuk zenehallgatas kozben) 'megtorpan' , bedaral a hang. Ma vegleg meguntam ezert reggel kozvetlen boot utan nyakaba akasztottam egy
journalctl -f
utravalot, es ahogy az várható volt par perces monitorozas utan jelentkezett is az anomalia, ime:Mar 03 08:43:15 arch dbus-daemon[565]: [system] Activating via systemd: service name='org.freedesktop.home1' unit='dbus-org.freedesktop.home1.service' requested by ':1.45' (uid=0 pid=2428 comm="sudo pacman -S -u -y --config /etc/pacman.conf --")
Mar 03 08:43:15 arch dbus-daemon[565]: [system] Activation via systemd failed for unit 'dbus-org.freedesktop.home1.service': Unit dbus-org.freedesktop.home1.service not found.
Mar 03 08:43:15 arch sudo[2428]: pam_systemd_home(sudo:auth): systemd-homed is not available: Unit dbus-org.freedesktop.home1.service not found.
Mar 03 08:43:17 arch sudo[2428]: alucard : TTY=pts/3 ; PWD=/home/alucard ; USER=root ; COMMAND=/usr/bin/pacman -S -u -y --config /etc/pacman.conf --
Mar 03 08:43:17 arch sudo[2428]: pam_unix(sudo:session): session opened for user root(uid=0) by (uid=1000)
Mar 03 08:43:17 arch sudo[2428]: pam_unix(sudo:session): session closed for user root
A kerdesem tehat az, hogy szerintetek miert akarja a pacman aktivalni a logban talalhato servicet?
WM: Sway
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest