- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
CPT.Pirk #32981 üzenetére
Nagyon szépen fejlődik a KDE, közel sem olyan omlós már, mint régen volt. Ezeket a hibákat, amik nálam előjönnek, szerintem a gép, a kernel vagy valamelyik modul okozza. Pedig nem egy dzsunka vacak laptopot használok, hanem egy Thinkpadet, de akármilyen Linux van rajta, olyanokat csinál, hogy pl. ébredés után másképp érzékeli a touchpad-et, mint közvetlen boot után. Boot után valami Think... valami a neve (most nincs előttem a gép), ébredés után pedig már SynPS/2 Synaptics TouchPad-nek látja az xinput, és ezzel együtt elállítódik az érzékenysége, a kétujjas görgetés, minden.
Sokszor az egeret sem érzékeli ébredés után, de erre már írtam egy scriptet.
Illetve újabban mint ha halkabban lennének a hangszórók, mint korábban, bár lehet, hogy csak az én fülem romlik
Viszont hamarosan jön a KDE 6, reméljük nem lesz olyan nehézkes a váltás, mint 4-ről 5-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- VR topik
- Jövedelem
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest