Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Bluetooth fülessel kapcsolatban lenne gondolom.
Linux Mint 20.1 Cinnamon
Kernel: 5.4.0-66-generic
Dell Latitude 5490 (Bluetooh 4.2)
Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic (TWSEJ08WM/BHR4089GL) (Bluetooth 5.0)
A füles szépen csatlakozik a Bluetooth-on a laptophoz, én tökéletesen hallok, viszont a másik fél engem nagyon rosszul. Kis troubleshoot után rájöttem, hogy nem a füles mikrofonját használja a szoftver, hanem a laptop belső mikrofonját.
2 mp Google (linux bluetooth headset microphone not working) után láttam, hogy ez nem egyedi probléma. feltelepítettem ablueman-t hogy az A2DP-t átváltsam HSP-re [link] de nem sikerült
Refused to switch profile to headset_head_unit: Not connected
Próbáltam, hogy aload-module module-bluetooth-policy auto_switch=2sort hozzáadtam a/etc/pulse/default.pafájlba, de nem segített
Kipróbáltam Windows-on, és ott simán működik (Dual boot-os a notebook)Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne működésre bírni ezt a BT headset-et Linux-on?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Metal topik
- Spórolós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest