- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Bluetooth fülessel kapcsolatban lenne gondolom.
Linux Mint 20.1 Cinnamon
Kernel: 5.4.0-66-generic
Dell Latitude 5490 (Bluetooh 4.2)
Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic (TWSEJ08WM/BHR4089GL) (Bluetooth 5.0)
A füles szépen csatlakozik a Bluetooth-on a laptophoz, én tökéletesen hallok, viszont a másik fél engem nagyon rosszul. Kis troubleshoot után rájöttem, hogy nem a füles mikrofonját használja a szoftver, hanem a laptop belső mikrofonját.
2 mp Google (linux bluetooth headset microphone not working) után láttam, hogy ez nem egyedi probléma. feltelepítettem ablueman
-t hogy az A2DP-t átváltsam HSP-re [link] de nem sikerültRefused to switch profile to headset_head_unit: Not connected
Próbáltam, hogy aload-module module-bluetooth-policy auto_switch=2
sort hozzáadtam a/etc/pulse/default.pa
fájlba, de nem segített
Kipróbáltam Windows-on, és ott simán működik (Dual boot-os a notebook)Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne működésre bírni ezt a BT headset-et Linux-on?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest