- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Lenne megint egy problémám. Igazából elég kicsi az esély, hogy megoldásom is lesz, de hátha együtt sikerül.
Adott egy Arch telepítés KDE-vel. Arcwiki alapján telepítettem most már kb sok-sok éve cc 2016-ban) Használok xfreerdp-t multimonitoron. Van 3 képernyőm, ebből 2-n futtatom a távoli win RD-t. (ez igazából mindegy is, mivel akár mind a 3-on meg tudom jeleníteni)
Plasma 5.20.x-ig minden rendben működött. A plasma váltott 5.21-re, és azóta csak az egyik képernyőmön jelenik meg a win. A winben felismeri, hogy neki 2 vagy 3 monitort kéne használni, és a configban is látható 2. képernyő (tehát a win leképezi), de a Linux csak egy monitort használ hozzá. A többi láthatatlan, nem jelenik meg.
Ha downgardelem plasma 5.20-ra akkor megint tökéletes minden. Több RD-vel is próbáltam, és az eredmény ugyanaz.
Valószínű nálam lesz a hiba. mert USB-re felraktam egy Ubuntut és egy Calam-Arch-KDE-t (Plasma 5.21), és azokon minden jól megy.
Van ötlete/tippe valakinek , hogy mi a kótyagos fityfenét nem állítottam be, vagy állíthattam el?A freerdp-n már jelentettem mint bug-ot, de félek nem tudnak segíteni.
Azért jelentettem, mert 5.20-ig minden rendben volt.
Legrosszabb esetben felrakom újra az Arch -ot, de ez elvi kérdés,
nem szívesen tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Borderlands 4
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest