- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Talán kicsit megkésett és hát nem is ez a csuda firewalld, de iptables legalább működik, mindig

iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp -i BEJÖVŐ_INTF --dport 42300 -j DNAT --to-destination fedora.server.ip.cime:32400iptables -A FORWARD -p tcp -d fedora.server.ip.cime --dport 32400 -m state --state NEW,ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPTEzeket az ufw, firewalld meg egyéb kotlákat sosem értettem személy szerint. Plusz absztrakció, össze-vissza kever mindent egy átláthatatlan katyvasszá, de szinte ugyanolyan explicit módon cli -ből írod. Nekem vagy iptables vagy (és) valami webes felület rá ahol tudok értelmesen rendszerezni. Oké túloztam és hazudtam, vannak baromi jó cli -k, csak az nem az ufw/firewalld, hanem mondjuk a forti tűzfalaké vagy a vyos
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- iOS alkalmazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest